El Consorci

El Consorci Hospitalari de Vic (CHV) és una institució pública que ofereix serveis assistencials a nivell sanitari, sociosanitari, de dependència, residencial i de salut mental. La nostra finalitat és posar a disposició de la ciutadania (amb una població de referència de més de 166.000 persones) un servei assistencial de qualitat, tant a nivell públic com privat, aplicant criteris de responsabilitat social.

Jurídicament, el CHV està integrat per la Generalitat de Catalunya i la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, i s’organitza com un consorci administratiu de caràcter públic i institucional, sense ànim de lucre, creat segons el Decret 302/1986 de 9 de setembre de 1986. Amb més de 30 anys d’història, és el primer Consorci que es va crear en l’àmbit assistencial a Catalunya seguint aquest model, avui referència a tot el país.

Propòsit

Compromís amb Osona per la salut i benestar de les persones al llarg de la vida.

Visió

Com a organització de salut i benestar volem ser reconeguda, capdavantera i sostenible, proporcionant una experiència satisfactòria tant a les persones a qui atén com a les que en formem part, i contribuir a la millora econòmica, de coneixement i social del territori.

Valors

Humanitat: Som persones que tractem persones, on vetllar pel seu benestar és una prioritat.  
Entusiasme: Ens involucrem amb la nostra feina, ens apassionem pel que fem, mostrant esperit de millora i col·laborant per aconseguir una feina ben feta i reconeguda per la seva excel·lència.
Obertura: Som flexibles i ens adaptem a les necessitats del nostre entorn, innovant en el que fem i com ho fem per aportar valor als nostres usuaris i a la societat.
Agilitat: Som accessibles i resolutius, facilitant la millor resposta possible a les necessitats dels nostres usuaris i professionals, fent la feina fàcil i amb el menor temps possible.