El vincle amb la comunitat

Creiem en la corresponsabilitat i en el treball conjunt per millorar la salut i l'atenció a les persones. Per això, estimulem la interrelació amb tots aquells agents que, des de la societat organitzada, tenen per objectiu el suport, la promoció de la salut i l'acompanyament en diverses etapes del procés de malaltia i cura.

Col·laborem amb una trentena d’associacions de malalts i entitats socials del nostre territori, organitzant accions conjuntes i facilitant la seva activitat. A més, periòdicament fem enquestes entre aquestes organitzacions per incorporar a la nostra estratègia els aspectes que consideren més rellevants. 

ASSOCIACIONS I ENTITATS AMB QUÈ COL·LABOREM

Aquest any 2022 s'ha fet xarxa plantejant i col·laborant en aliances transversals que facilitin processos compartits de pacients tals com:

  • L'Aliança de la C-17, que implica el treball conjunt dels hospitals alineats al llarg d'aquest eix de circulació.
  • El projecte brúixola amb l'Hospital Clínic, que treballa en benefici d'una millor atenció intercentre pels pacients afectats de càncer de pulmó. Analitza la ruta de pacients al llarg del recorregut que han de fer quan el seu procés implica el treball des del CHV i cap a un Hospital terciari.
  • Incorporació a la Taula d'infància, Adolescència i Famílies (TIAF) de la Generalitat, per implicar-nos en tot el procés d'infants i adolescents.
  • Assessorament tècnic i disseny d'eines de participació en projectes de valoració de sistemes diagnòstics (IGUIDE i cartera de serveis de laboratori), recollint l'opinió dels clínics i metges de primària.