← Altres notícies

El Pati de la Creu serà escenari del So de les Cases

Geometrical Sardine omplirà de música el Pati de la Creu de l'HUSC els dies 31 de maig i 1 i 2 de juny en el marc d'un festival que combina dos dels elements més rellevants de la ciutat, el patrimoni arquitectònic i la música.

El Pati de la Creu, un petit pulmó verd dins del complex de l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic, esdevindrà un nou escenari per l'edició d'enguany del So de les Cases. Es tracta d'un espai de benestar i tranquil·litat i testimoni de l'evolució història i arquitectònica del centre que aquests dies, a través de la música, s'obrirà al públic.

El CHV- FHSC participa d'aquesta manera en aquest acte organitzat per l'Ajuntament de Vic amb l'objectiu de formar part de la vida cultural i social del territori. Ser Motor d'Osona, és un dels reptes que inclou el nostre Pla estratègic, creant sinèrgies que impacten en la salut, l'economia i el benestar del territori.

Geometrical Sardine

És el grup de música mallorquí que hi actuarà i està compost per en Jaume Rosselló, en Joan Roca i en Pep Aspas. Junts, aconsegueixen un so de jazz fresc i revitalitzant fruit de la dilatada experiència en bandes i formacions musicals variades i de reconeguda trajectòria nacional i internacional: Antònia font, Ensemble ACA, BOC, Dinamo, Orquestra Simfònica de les Illes Balears i Banda Municipal de Palma.

A més de l'amalgama estilística que entre tots tres formulen, l'energia i la potència del seu directe és un dels pilars fonamentals de la formació.

Horaris d'actuació

  • Divendres a les 18 h, a les 19 h i a les 20 h
  • Dissabte a les 18 h, a les 19 h i a les 20 h
  • Diumenge a les 11 h, a les 12 h i a les 13 h