← Altres notícies

Parlem amb experts de la salut sobre el dol perinatal

La pèrdua d'un fill durant la gestació, o poc temps després de néixer, no és un fet habitual, però sí que és un fet prevalent a la nostra societat. Tant la intensitat com la complexitat d'aquest fet traumàtic fan que el sistema sanitari consideri aquesta situació d'interès especial.

La mort d'un fill és un fet antinatural i suposa un fort impacte emocional i mental a les famílies que ho viuen. Amb motiu del Dia Internacional del Dol Perinatal, els professionals que atenen les dones i les seves parelles de manera directa en aquestes situacions compartiran coneixement i reflexions a l'entorn d'aquest fet, prevalent a la nostra societat i que moltes vegades es viu en silenci i amb molt de dolor.

Us convidem aquest dimarts 15 d'octubre a les 16:00h a la sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic a la xerrada "I per què a mi?", en la qual quatre professionals explicaran l'atenció i l'acompanyament a les dones i famílies que han perdut un fill durant l'embaràs o just després del naixement. Els parlaments aniran a càrrec de 4 professionals del Consorci Hospitalari de Vic i l'ASSIR - Institut Català de la Salut.

És un acte obert a tothom, hi esteu tots convidats!