← Altres notícies

Reconeguts amb el Premi de Recerca d’Atenció a la Dependència 2024

El centre de dia Josep Roqué de Manlleu ha rebut el primer Premi de Recerca d'Atenció a la Dependència 2024, un premi dotat amb 6.000€ per a contribuir en la millora en l'àmbit dels serveis d'atenció a la gent gran i l'atenció a la dependència.

Es tracta d'un reconeixement pel projecte "CuiDem365: Intervenció Psicoeducativa al Centre de dia Josep Roqué", que té com objectiu avaluar l'impacte de la intervenció psicoeducativa, en la qualitat de vida, l’esgotament i la soledat, tant en les persones cuidadores com en els usuaris del centre. Els resultats s'avaluen comparant les dades d’abans i després de participar a les sessions psicoeducatives grupals, que s'estant portant a terme al centre.

Aquest dimecres 19 de juny, les encarregades de recollir el guardó han estat la directora d’Atenció Intermèdia i Dependència, Montse Solé, i la directora tècnica del centre de dia manlleuenc, Sílvia Vila. L’acte de lliurament han tingut lloc al Palau Macaya, a Barcelona, en el marc de la Jornada organitzada per la Fundació Mutuam.