← Altres notícies

Josep Miquel Morales és el nou cap de Servei de la Unitat de Cures Intensives

A partir de l'1 de juliol, el doctor especialista en Medicina Intensiva, Josep Miquel Morales, s'incorpora per encapçalar la Unitat de Cures Intensives del CHV.

Morales (1972) és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Rovira i Virgili (2001) i especialitzat en Medicina Intensiva (MIR) a l'Hospital Universitari Josep Trueta de Girona (2011-2016). La seva trajectòria professional ha estat profundament lligada en aquest hospital gironí, on va cursar la seva residència. També ha exercit durant els últims quatre anys a l'Hospital Santa Caterina de Salt, una extensió de l'Hospital Trueta, on en plena pandèmia va fer-se càrrec de la coordinació i ampliació de la unitat de l'UCI, de la qual n'ha estat coordinador mèdic fins a l'actualitat.

Ha complementat la seva formació en l'especialitat amb un Màster en Ciències (propi de Medicina Intensiva) a la Universitat Cardenal Herrera de València (2017) i amb un Màster Universitari en Direcció Sanitària i Gestió Clínica que està cursant actualment també a València.

A banda del seu bagatge assistencial, ha estat actiu també en l'àmbit de la docència. Des del 2018 és professor associat del Màster d'Infermeria del Pacient Crític i del Màster d'Urgències i Emergències de la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona; és tutor de residents de Medicina Intensiva; i des del 2021 exerceix com a tutor de Treballs de Fi de Grau per a estudiants de 6è de Medicina.

Des de la Direcció, en nom de totes i tots els que formem part del Consorci Hospitalari de Vic, desitgem al Dr. Morales molts encerts en la seva nova responsabilitat.

Josep Miquel Morales nou cap d'UCI