← Altres notícies

Comiat als estudiants de Medicina que s'han format amb nosaltres

Acomiadem als 41 estudiants de la segona promoció de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC que han cursat les pràctiques clíniques als nostres centres assistencials.

Aquest mes de juny la Unitat Docent Territorial (UDT) de Vic ha organitzat un petit acte d’homenatge als 41 estudiants de la Facultat de Medicina d’aquesta unitat docent que es graduen enguany, amb la voluntat d’agrair-los la confiança i la complicitat de tots aquests anys.

Alhora, l’agraïment s’ha fet extensiu també a tots els col·laboradors docents dels centres assistencials que formen la Unitat Docent Territorial de Vic: CHV, FHSC, Fundació Hospital de Campdevànol, Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa, Hospital de Palamós, centres d'atenció primària de l'ICS i centre d'atenció primària Vic Sud i Centelles.  

L'acte -dirigit per la coordinadora de la UDT de Vic, Núria Roger- va comptar amb la presència de la gerent del CHV- FHSC, Sara Manjón, que va animar als recents graduats a continuar formant-se. La padrina dels estudiants, Neus Roca, i la referent d'atenció primària, Cristina Muñoz, van conversar amb els alumnes de sisè curs de Medicina. La Júlia, la Carla, l'Eva i en Raül van explicar en primera persona com han viscut les pràctiques als centres assistencials i van recordar tot allò que s'emporten de l'experiència clínica. 

Seguidament, la Maria Viñolas, referent dels estudiants a CHV, i l’Anna Albó, referent dels estudiants de l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic van conversar amb uns altres estudiants -la Blanca, l'Ana, la Marta, la Maria i en Daniel- que formen part de la colla castellera "Els Emboirats" i que després d'una conversa informal se'ls va convidar a fer un petit castell.

Després, hi va haver un breu parlament dels referents de docència dels altres centres assistencials: Glòria Díaz, de l’Hospital de Campdevànol; Xavier Farrés, de l’EBA Centelles; i Marta Serrarols, de l’EBA Vic Sud.

Per finalitzar, el degà de la Facultat de Medicina, Roberto Elosua, va posar en valor les pràctiques assistencials que s'estan duent a terme i la gran tasca dels col.laboradors docents.