← Altres notícies

El CHV-FHSC-SAS celebra el seu acte de reconeixement a la trajectòria professional i a les persones jubilades durant el 2023

La cita ja tradicional que serveix per fer un reconeixement als 40 companys que es van jubilar l'any passat i a uns altres 17 que van arribar a la xifra rodona de 25 anys treballant per les nostres institucions va se el primer acte conjunt de reconeixement a la trajectòria professional i a les persones jubilades del CHV-FHSC-SAS.

L'emotiu acte de reconeixement a les persones jubilades i a la trajectòria professional del CHV-FHSC-SAS va aplegar dilluns, a la Sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic, més de 50 treballadors, acompanyants i companys de feina en una jornada plena de records, agraïments i celebracions. L'esdeveniment va estar presentat per Lo Pau de Ponts, qui va aportar el seu carisma i humor característic, fent de l'acte una experiència emotiva i divertida.

L'acte es va desenvolupar amb diverses activitats destacades, començant amb una conversa on jubilats i professionals, que celebraven 25 anys a la casa, compartien experiències, anècdotes i consells. Arran d'aquest diàleg, la directora de Persones, Soledad López, va voler destacar que "avui dia no és fàcil trobar persones que portin 25 anys treballant en una mateixa entitat", i que pel CHV-FHSC-SAS és molt important comptar amb professionals que, any rere any, vetllen per l'èxit d'aquestes institucions. Seguidament, va tenir lloc una entrevista entre el presentador i el president del CHV, Antoni Molas, i el de la FHSC, Albert Castells. Un moment diferent i proper, on van exposar el seu agraïment i reconeixement a tots els professionals homenatjats de la sala per aquests anys dedicats a la sanitat, en especial, al CHV-FHSC i SAS.

A continuació, una representació de l'equip directiu va entregar en mà un obsequi als homenatjats, una il·lustració realitzada per la nostra companya Carme Casanovas dels edificis de l'Hospital Universitari de Vic, de l'antic Hospital Sant Jaume de Manlleu i del Pati de la Creu, el pati de l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic.

"Gràcies, gràcies per tot el que heu fet, gràcies per aquesta família que heu enfortit, que heu fet més gran i més enriquidora". Amb aquestes paraules la gerent del CHV-FHSC, Sara Manjón, concloïa l'acte agraint profundament la dedicació i el compromís dels treballadors que, al llarg dels anys, han contribuït significativament al creixement i èxit de l'organització. Finalment, Lo Pau de Ponts va sorprendre a tots els presents amb una cançó dedicada als jubilats i treballadors, que va interpretar en directe. Aquesta actuació va ser el punt culminant d'una jornada plena d'emocions, deixant un record a tots els assistents.