← Altres notícies

Reunim experts en Pneumologia de la xarxa C-17

Aquest mes de maig, la sala d’actes de l'Hospital Universitari de Vic va acollir la Jornada de Pneumologia – Malaltia Pulmonar Intersticial Difusa C-17.

La trobada va comptar amb representants d’una trentena d’hospitals de la C-17, l’Hospital Clínic de Barcelona, l’Hospital General de Granollers, la Fundació Sanitària Mollet, el Consorci Hospitalari de Vic, la Fundació Hospital de Sant Celoni i l'Hospital de Campdevànol.

La jornada va estar orientada a enfortir la xarxa de treball en conjunt entre el centre de referència i els hospitals de la xarxa assistencial per la valoració dels pacients amb malaltia pulmonar intersticial. Es va iniciar amb la discussió de casos de pacients amb patologia intersticial i, posteriorment, es va fer una actualització per part dels especialistes que participen en l'avaluació d'aquests pacients. Seguidament, es van abordar aspectes de radiologia, reumatologia, patologia del son i toxicitat pulmonar associada a tractaments farmacològics.

La jornada ha estat organitzada pel servei de Pneumologia, la Dra. Candela Serra i el Dr. Joan Serra, amb el suport de la secretaria tècnica de la Direcció de Transferència de Coneixement.