← Altres notícies

Rubén Espejo serà el nou cap d’Anàlisi i Control de Gestió

Des d'aquest nou càrrec, que dependrà de la Direcció Econòmica i Financera, assumirà la responsabilitat de tots els sistemes d'informació interns de dades econòmiques, relacionant els costos i els ingressos amb l'activitat. Espejo s'incorporarà a la plaça el pròxim 24 d'abril.

Graduat en Ciències Empresarials i Management per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Comptabilitat financera i auditoria, Rubén Espejo Enrique compta amb una àmplia experiència en els camps de la comptabilitat financera i el control de gestió.

Ha treballat com a controller i analista de negocis a la companyia Nespresso, com a auditor sènior II a PricewaterhouseCoopers (PwC), a Barcelona, i com a assistent d'operacions comptables a l'empresa Magneti Marelli de Llinars del Vallès. En l'actualitat, exercia com a controlling manager a KH Lloreda, a Granollers.

Entre les funcions que exercirà el nou cap d'Anàlisi i Control de Gestió hi ha planificar i organitzar l'activitat del departament, desenvolupar una eina de comptabilitat analítica per activitat, realitzar previsions anuals d'ingressos i despeses, gestionar el catàleg de centres de cost i donar suport en matèria financera a altres departaments.

Des de la Direcció, en nom de totes i tots els que formem part de la institució, li desitgem molt encert en la seva nova responsabilitat.