← Altres notícies

Les proves de ressonància magnètica es faran també en nits i caps de setmana

Per tal de reduir els temps d'espera dels pacients per a la realització d'una ressonància magnètica, ampliarem l'horari en què es fan aquestes proves, amb un torn de nit de dimarts a dijous i un de diürn els dissabtes, diumenges i festius.

L'elevada quantitat de ressonàncies magnètiques (RM) que s'han programat darrerament han fet necessari l'augment del calendari de programació d'aquestes proves, que es fan a les instal·lacions de Diagnòstic per la Imatge de l'Hospital Universitari de Vic.

A partir d'aquest dissabte, es començaran a fer ressonàncies magnètiques programades els caps de setmana i festius, de 8:00 a 20:00h, i també en horari de nits, de dimarts a dijous, des de les 21:00h fins a les 7:00h.

En aquests horaris, l'accés per Consultes Externes romandrà tancat i els pacients hauran d'accedir a l'hospital pels altres accessos. Durant les nits i a primera hora del cap de setmana (de 8:00 a 9:00h), els pacients hauran d'entrar-hi per Urgències, mentre que durant la resta de dies no laborables, fins a les 20:00h, podran fer-ho per l'entrada principal.

L'ampliació d'horaris per a la realització de ressonàncies es durà a terme fins a finals d'any, amb la previsió que es pugui restablir l'horari normal a partir d'aleshores.