← Altres notícies

Acollim la novena jornada d’actualització de la Societat Catalana de Neurologia

La trobada, organitzada per la SCN amb el suport del Consorci Hospitalari de Vic, va reunir professionals de l'àmbit de la salut per parlar sobre les darreres novetats en el tractament i el diagnòstic de les malalties neurològiques.

La IX Jornada d'actualització Tractament i diagnòstic de les malalties neurològiques més prevalents es va celebrar el passat 7 d'octubre a la Sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic. Durant la trobada, els ponents van presentar diversos casos clínics i les persones assistents van debatre i votar quina era la millor opció a seguir en casos de patologies diverses, com les malalties vasculars cerebrals, l’epilèpsia, l’esclerosi múltiple, les afectacions als sistemes nerviós perifèric i neuromuscular, els trastorns del moviment, les cefalees o les demències.

La jornada d'actualització estava organitzada per la Societat Catalana de Neurologia conjuntament amb el Consorci Hospitalari de Vic. La celebració d'aquesta trobada cada any és itinerant i s'organitza amb el suport dels serveis de Neurologia dels diferents centres hospitalaris de Catalunya.