← Altres notícies

L’Hospital Universitari de Vic, nou punt de vacunació poblacional amb cita prèvia

Des d'aquesta setmana, les persones que desitgin vacunar-se a Vic contra la Covid-19 podran adreçar-se al centre hospitalari, on els vacunaran amb cita prèvia els dimarts i els dijous, de 16:00h a 18:00h.

L'Hospital Universitari de Vic, juntament amb els hospitals de Manresa i d'Igualada s'han sumat aquesta setmana a la campanya de vacunació poblacional amb l'objectiu de facilitar l'accés a la vacuna contra la covid-19 a tota la Regió Sanitària de la Catalunya Central.

Per vacunar-se a l'HUV, com a la resta de punts de vacunació, cal agafar cita prèvia a través del portal de vacunació del Servei Català de la Salut. Les vacunes s'administraran els dimarts i els dijous, de 16:00 a 18:00h, a les instal·lacions de l'Hospital de dia polivalent, a l'ala 2.2 de l'HUV. Les persones que vinguin a vacunar-se hauran d'accedir al centre per l'entrada principal.

Amb la incorporació de l'Hospital Universitari de Vic, la vacunació oberta a la població es podrà fer a tres espais de la comarca d'Osona, ja que a més del Campus Miramarges de la UVic-UCC, també hi ha disponible des d’aquests dies l'EAP Vic Sud.

A la Regió Sanitària de la Catalunya Central ja s'han administrat un milió de dosis des de l'inici de la campanya de vacunació contra la covid-19 fa 13 mesos, de les quals 300.000 s'han posat a Osona. Del milió de vacunes administrades, gairebé 200.000 son dosis de reforç administrades en el darrer mes i mig. La cobertura a la regió és del 76%.