← Altres notícies

Noves dates de sessions informatives d’atenció al part

Aquest mes de febrer, tornen les xerrades informatives sobre l'atenció al part dirigides a dones embarassades i les seves parelles. Les sessions es duran a terme en format virtual.

Tenir un fill representa un canvi molt important en la vida de la dona, la parella i el seu entorn. Per això, resulta imprescindible estar ben informat sobre el procés d'embaràs, el part, el naixement, i el postpart.

Des del Consorci Hospitalari de Vic, juntament amb l'Institut Català de la Salut, programem sessions informatives online adreçades a gestants i les seves parelles per apropar-los a la sala de parts i a l'equip que els acompanyarà durant tot aquest procés. L'objectiu és donar a conèixer els recursos que els oferim durant l'embaràs, el part i el postpart, així com les primeres cures del nadó. També aclarir tots els dubtes que els puguin sorgir.

Les sessions es duran a terme mensualment (de 19:00h a 20:30h) el 4t dijous de cada mes i les properes seran les següents:

  • 24 de febrer
  • 24 de març
  • 28 d'abril
  • 26 de maig
  • 30 de juny

Per assistir-hi, només cal inscripció prèvia a través del correu electrònic parts(ELIMINAR)@chv.cat, indicant els noms i cognoms dels participants i el nombre de setmanes.

Recordeu que també podeu consultar tota la informació sobre la preparació del part, el naixement i el postpart immediat a l'apartat 'Espero un fill' de la nostra pàgina web.