Els nostres professionals Tornar a serveis

Rosa Terré

Rehabilitació

Cap de Servei

Amb una llarga trajectòria assistencial com a metgessa especialista en Rehabilitació, la Dra. Rosa Terré és la cap del Servei de Rehabilitació al Consorci Hospitalari de Vic des del juny de 2020. És experta en el camp de la neurorehabilitació i en el diagnòstic i tractament de la disfàgia orofaríngia i membre de la Societat Catalana de Rehabilitació i Medicina Física i de la Societat Europea de Disfàgia.

Trajectòria

Llicenciada i Doctorada en Medicina i Cirurgia, va cursar la seva especialització en Rehabilitació a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Des del 1996 fins al 2020, va ser metgessa adjunta de Rehabilitació de l'Institut Guttmann. Integrada a la Unitat de Dany Cerebral, va ser responsable de la Unitat de disfàgia d'aquest centre des de l'any 2002 fins a la incorporació al CHV. Així mateix, també va exercir al Centre Mèdic Torre Mapfre, Barcelona (Mútua Mapfre).

Amb una sòlida formació clínica, la Dra. Terré atresora també una llarga i contrastada experiència docent i coneixements en recerca: professora del Màster en Neurorehabilitació de l'Institut Guttmann (adscrit a la UAB); directora de tesis doctorals en el camp de la neurorehabilitació; membre de tribunals de defensa de tesis doctorals; autora de publicacions científiques en revistes internacionals d'alt impacte; investigadora en projectes competitius en el camp de la neurorehabilitació; avaluadora de projectes de l'Agència Nacional d'Avaluació i Prospectiva (ANEP).

La meva visió del servei

  • "Gestionem de manera integral la rehabilitació de tot Osona en els diferents nivells assistencials. Abordem totes aquelles patologies que generen discapacitat i oferim a cada pacient la millor opció terapèutica segons el moment evolutiu".
  • "L'aliança amb la UVic-UCC ens dona l'oportunitat d'estar vinculats amb la docència i ens facilita la possibilitat de fer recerca dins del camp de la rehabilitació".
  • "El millor del meu servei són els professionals que l'integren, amb la seva capacitat de treball en equip i motivació per la innovació i incorporació de noves tecnologies o teràpies (sempre amb rigor científic) per poder oferir als pacients la millor assistència”.

El nostre model permet que el mateix equip terapèutic doni continuïtat assistencial a tots els nivells: hospitalització, ambulatori i domiciliari