“La carmanyola saludable” - Entorn de treball segur i saludable
15.00 h
Ponents:
Gil Currius, Restaurant El Barecu
Jordi Salés, Soci fundador de la Fundació San Qiang
Lloc:
Sala d'actes HUV
- Dirigit a - tots els professionals que estigui interessats a aprendre a cuinar de manera saludable, ràpida i sense perdre les propietats dels aliments.
- Objectius - Combinar els aliments per no perdre les propietats durant la cocció i conservació.
- Organitzar la compra d'aliments segons la temporada de l'any, per tal de poder cuinar i preparar un menjar que el dia següents sigui tant bo i nutritiu com si fos acabat de cuinar.
- Estructura de la sessió
- MÈTODES DE COCCIÓ: Aprendrem a cuinar a baixa temperatura, confitar, marinar, escaldar i al buit per poder-ho fer des de casa d'una manera fàcil.
- COMBINACIÓ D'ALIMENTS: Com combinar els aliments d'un plat per equilibrar el màxim la dieta, sense perdre el seu sabor.
- CONSERVACIÓ ÒPTIMA: Utilització dels aliments de temporada i com treure'n el màxim profit.
- MENÚS DE CARMENYOLA: Com estructurar els menús de la setmana.