← Altres notícies

La Residència Aura acull una xerrada sobre l’Ictus

La xerrada va oferir als assistents informació sobre què és l'Ictus, com prevenir la malaltia, com reconèixer els seus símptomes, quins són els factors de risc i com actuar davant d'un cas. Seguidament, es va portar a terme la ponència central de l'acte a càrrec d'Assumpció Malagarriga, autora del llibre Ànimes Tocades, qui va explicar la seva experiència vital relacionada amb l'ictus i va presentar el seu nou llibre.

La xerrada, que va tenir lloc el 8 d'abril a la Residència Aura de Manlleu, va reunir estudiants de l’Institut Antoni Pous dels cicles formatius de grau mitjà en Atenció a les Persones en Situació de Dependència (TAPSD) i Cures Auxiliars d’Infermeria (TCAI), treballadors i treballadores del CHV-FHSC i familiars interessats en aquesta causa. 

L'Institut Antoni Pous ha estat l'organitzador d'aquest esdeveniment amb l'objectiu de formar els seus alumnes i la residència Aura hi ha col·laborat, acollint l'acte i promovent la participació dels seus professionals i del seu entorn.

Aquest tipus d'activitats representen el repte 6: Motor d'Osona, ja que aconseguim fer-nos més presents en la vida cultural i social del territori i a la vegada creem aliances i sinergies amb empreses i entitats d'Osona, per promoure el desenvolupament de la comarca i dels nostres centres.